Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Music for the People by the People!!!

Προχτές (8/4/2011) είχα για άλλη μια φορά (6η συνολικά, thanks teach!) την τύχη να συμμετάσχω, ως ένας εκ των μαθητών της Έντεχνης Μουσικής Σχολής "Ορφέας", του φίλτατου teach Μάριου Ευαγγέλου και των συν αυτώ διδασκάλων, σε μια συναυλία παρουσίασης της δουλειάς της σχολής και των μαθητών της στην αίθουσα "Μελίνα Μερκούρη" στην παλιά Λευκωσία, παρά την Πύλη Αμμοχώστου. Παρά το γεγόνός ότι είμαι με διαφορά ο μεγαλύτερος σε ηλικία μαθητής, δεν έχω ακόμη νοιώσει ντροπή να με περιστοιχίζουν παιδάκια και έφηβοι που κάνουν τα πρώτα βήματα τους στη ζωή, μέσα από τις αρμονικές λεωφόρους της μουσικής. Για δεύτερη φορά με παρακολούθησαν και τα παιδάκια μου (παρέα με την όλο κατανόηση μαμά τους), στα οποία ελπίζω αν μη τι άλλο να στείλω μηνύματα και εικόνες για το πόσο όμορφη είναι η μουσική και η συναναστροφή με άλλους ανθρώπους μέσα στα μονοπάτια της.
Απολαύστε δύο σύντομα αποσπάσματα: το πρώτο είναι σόλο εμφάνιση ηλεκτρικής κιθάρας από έφηβο μαθητή της σχολής, το επίπεδο του οπoίου μόνο στα όνειρα μπορεί να φτάσω κάποτε.
Το δε δεύτερο είναι σκηνές από την ερμηνία του Angie των Rolling Stones από εμένα, παρέα με την Χριστοθέα και τον Μιχάλη στην κιθάρα. Ευχαριστίες στον Κωνσταντίνο τον Μέγα που ανάρτησε τα βίντεο στο ΕσύΣωλήνα (YouTube) και απολογίες σε όσους έχουν ευαίσθητα αυτιά.






Stay cool and keep rocking!! 

1 σχόλιο: