Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Μεν το πεις, μεν το πειειειες........I told you soooo!


Έτσι, έτσι, άμπα τζιαι γλυτώσουμεν, θέλουμεν τζιαι δεύτερον γύρον. Τα τριγλυκερίδια μας εν τα σκέφτεστε ορέ παλουκάρια;
Έτσι, έτσι Νίκε, που δεν έμεινεν κατουρημένη ποθκιά που δεν εφίλησες άμπα τζιαι γελάσεις τους τζιαι φκεις που τον πρώτον. Φιλούδιν εν βρέσιει, φτύννουν σου καλέ μου. Οι Ευροκόκοι σου τζιαι τα ΔΗΚΑ σου (γεια σου Critic) τζιαι οι Γιωρκάτζιηδες σου τζιαι οι Κενεβέζοι(ενες) σου.
Πιάσε γλύψε τωρά τον άλλον, τον (εθνικο)σοσιαλιστήν που του έδωκες την προεδρίαν της βουλής λες τζιαι εν ο πιο άξιος βολευτής. Αντικειμενικά!
Διανοείσαι νάκκον να προσεγγίσεις τζιαι το Λιλλήκκαν οξά φαίνεσται μου; Κάμε έτσι κίνησην τζιαι εγώ προσωπικά θα ψηφίσω Μαλάν. Μα τον θεόν (που δεν υπάρχει)!! Ο άθρωπος τουλάχιστον είπεν έναν "συγχαρητήρια" πολλά ειλικρινές κατ' εμέναν τζιαι στους τραμπούκκους που εφωνάζαν για λλόου σου είσιεν την ευθιξίαν να πει (όπως ένας γνήσιος αριστερός, οϊ σαν κάτι άλλους που ξεθάφκουν ουϊσκια τζιαι ξεπλύματα της τελευταίας ώρας): "εμείς εν θέλουμεν να φράξουμεν το δρόμον σε πρόσωπα αλλά σε πολιτικές".

Ζαττίν τζιαι η "αριστερά" γεναίκα ένει φαίνεται, ούλλον εξιδανικεύσεις...
Για τον Άντρον τζιαι το Δαμιανού εν θα πω τίποτε (ναι, ναι για τα δικά τους "λαχανιάσματα" προς το Λι-Λι-Λιλλή). Ας τους κρίνουν οι δικοί τους για να μεν μας κατηγορούν πάλε ότι σύρνουμεν νερόν στο μύλον της "δεξιάς".
Οι τελευταίοι που θα συναφέρω εν οι φίλτατοι μου Critic τζιαι Ηλίθιον Αγρινόν. Εκαταλάβετε φιλούθκια γιατί κάμνετε ζημιάν με την τακτικήν "αποχή"; Έτο το 25% του Λιλλήκκα. Εν εσείς που του το εδώκετε. Τζιαι εν σηκώννω αντιρήσεις.

Ώσπου να μεν πιάννουν έτσι τύποι 25% των ψήφων, stay cool and keep rocking! 


1 σχόλιο: