Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Η Βίσση μπορεί και με λιγότερα...

Εθκιάβασα σε έναν περιοδικόν για τούτο τζιαι είπα να κάμω λλίην κουβένταν.


Για να μεν παρεξηγηθώ εν θέλω να την πω της Βίσση, προς την οποίαν για το μόνον που έχω να υποβάλω μομφήν είναι το πόσον εχαράμισεν το ομολογουμένως σημαντικόν ταλέντον της για να τραγουδά για τα νίσια που πετάσσει ο γκόμενος της. Η γυναίκα από ότι εκατάλαβα εννά γίνει τζιαι γιαγιά προσεχώς (ατς, πρώτος στο κουτσομπολιόν κατά τα άλλα) οπότε ίσως όντως να παρουσιάζει τάσεις συμμαζέματος τζιαι περισυλλογής. Κάτι ένει τζιαι τούτον εν λαλώ.
Απλά για άλλην μια φοράν εν φοβερά εντυπωσιακή η αυταπάτη τζιαι η εθελοτυφλία που κτίζουμεν γυρόν μας μέσα στο βόλεμα μας. Επούλησεν λαλεί η κ. Βίσση την Πόρσιε της διότι "ήταν προκλητικό το να κυκλοφορώ με λευκή Πόρσε σε τέτοιες εποχές". Προφανώς η κ. Βίσση τζιαι η κάθε κ. Βίσση (τζιαι τον εαυτόν μου βάλλω τον μέσα στην συνοπαρτζιάν) εν ξέρει ούτε άκουσεν για το πόσον υποφέρει ο κόσμος διεθνώς έσιει τόσα χρόνια, τζιαι τωρά της ήρτεν το σιοκ της κρίσης για να καταλάβει ότι "εν προκλητικόν" να κυκλοφορεί με πόρσιε όταν άλλοι πεινούν, εν άστεγοι, αμόρφωτοι, άρρωστοι χωρίς περίθαλψην κλπ. Ότι ζούμεν σε έναν κόσμον όμορφον τζιαι πλούσιον που σιήλιες απόψεις αλλά εν διανοούμαστεν να τον μοιραστούμεν ισότιμα τζιαι αδερφικά, παρά κινούμεν τα ούλλα με μοναδικόν γνώμοναν το κέρδος.

Φυσικά ήνταλως να το πάρουμεν είδησην, ζαττίν αφιερώννει κανένας μας στοιχειωδώς χρόνον να πληροφορηθεί, να πολιτικοποιηθεί, να συνειδητοποιηθεί; Δε τζιαι στα μέσα μαζικής εξαπάτησης πόσην ώραν αφιερώνουν για τον πάπαν της Ρώμης τζιαι τα εξώγαμα του καθενός τζιαι πόσα για τους λιμούς, τες γενοκτονίες τζιαι την καταπίεσην του συνανθρώπου μας.
Τζιαι φυσικά μετά λαλούμεν: "ε, ήνταμ' που θέλεις που λλόου μου, εννά αλλάξω μόνος μου τον κόσμον;". Ναι ρε, άρκεψε εσού τζιαι ακλουθούμεν σου, ποιον καρτεράς;
Τωρά με τούτα ούλλα εφάνηκεν ότι ο κόσμος άρκεψεν να θωρεί νάκκον καμμιάν συζήτησην, να αννοίει κουβέντες πολιτικού περιεχομένου, να αντιδρά έστω λλίον σε τούτα που συμβαίνουν. Αλλά πολλά φοούμαι ότι εν άλλη μια μόδα, που όπως ήρτεν εννά περάσει μόλις γιάνει νάκκον η πούγκα μας που τωρά πονεί. Τζιαι φυσικά ο φαύλος κύκλος θα συνεχίζεται ώσπου να τον σπάσουμεν.

Ώσπου να γίνει τούτον, stay cool and keep rocking!

2 σχόλια:

  1. Άήστην Βίσσην τζαι σάστε την ράσιην σας για το Σάββατον! Τζι αν δέρουν τζι οι Χόχοι ήντα ξέρω... :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανεί μας, πόσον να πετούν οι σιήνες πάνω στη ράσιην μας, έσιει θκιό μήνες είδαμεν τα ούλλα. Αλλά εν γεγονός ότι η ΑΕΚ έρκεται με άγριες διαθέσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή