Κυριακή 12 Μαΐου 2013

"Κακή παρέα"

"Χωρίς λουλούδια και παιδιά, ποια της ζωής η ομορφιά;" λέει η μάμμα μου καμαρώνοντας τες μαγιάτικες της γλάστρες. Με την ευκαιρίαν να της ευχηθώ τα καλλίτερα αφού σήμερα γιορτάζουν οι μαμμάδες.

Να της αφιερώσω τζιαι έναν τρυφερόν μεταλλάδικον τραγουδάκιν (...A son's heart's owed to mother...):


Για να επιστρέψουμεν στο σοφόν γνωμικόν, εγώ θα επρόσθετα τζιαι τη λέξη "ροκιά" δίπλα που το "παιδιά" τζιαι το "λουλούδια". 
Σε τούτον το επίπεδον σκέψης επήαμεν εχτές με την αγάπην τζιαι το αδέρφιν στο Savino Live στην Σκάλα για να ακούσουμεν τους Dave Bucket and Friends. Ο συγκεκριμένος ήταν ο κιθαρίστας των θρυλικών Bad Company, εξ'ου τζιαι το ενδιαφέρον μας. Το πρόγραμμαν άρχισεν με τους τοπικούς μας θρύλους, τους πάλε ποτέ Armaggedon-άδες Τζίμην τζιαι Κκολόν οι οποίοι επαίξαν αγαπημένες ροκιές των '70s τζιαι '80s.
Γενικά επεράσαμεν ωραία αν τζιαι για μιαν ακόμα φοράν εφάνηκεν πόσον λλίον αντέχουμεν πλέον το ξενύχτιν (τα γεράματα θωρείς...).
Βάλλω τζιαι θκιό-τρία που τα πλέον γνωστά κομμάθκια της "κακής παρέας" έτσι για να αποτίσω τον δέονταν φόρον τιμής σε πράματα που όντως ομορφαίνουν τούτην τη σύντομην ζωήν που έχουμεν. Εν φανερόν ότι οι τύποι ήταν πολλά ερωτιάρηδες, η λέξη "love" απαντάται συχνότατα στα τραούθκια τους.



Τζιαι έναν τελευταίον σχετικά πρόσφατον, που ΔΕΝ μιλά για αγάπες.

Ώσπου να ξαναντέξουμεν τα ξενύχτια, stay cool and keep rocking!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου