Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Κάτι που πρέπει να δείτε στο ΡΙΚ πόψε...


Όσα τζιαι να "ακούει" το Ρ.Ι.Κ. που ειδικούς τζιαι μη, εν το μόνον κυπριακόν κανάλιν που μπορεί να αξιωθεί να δείξει συγκεκριμένες εκπομπές πολιτικού, κοινωνικού τζιια πολιτιστικού περιεχομένου που να ενημερώνουν, να ευαισθητοποιούν τζιαι να καλλιεργούν τον θεατήν. Πόψε στες 22.15 στο ΡΙΚ 1 εν έναν τέθκοιον παράδειγμαν.
Είχα ασχοληθεί με το εν λόγω ντοκυμαντέρ σε παλιά μου ανάρτηση, πριν σχεδόν θκιό χρόνια (ήνταλως περνά ο τζιαιρός ρε παιδί μου), την οποίαν μπορείτε να δείτε δαμέ. Τζιαμέ λαλώ αρκετά, για να μεν τα επαναλαμβάνω τζιαι σήμερα.

Το τρέϊλερ του ντοκυμαντέρ δαμέ.

Τούτον το ντοκυμαντέρ εν που τα παραδείγματα που μου διούν ελπίδαν ότι ο Κυπραίος (τζιαι η Κυπραία) έννεν τόσον λοβοτομημένοι όσον χαρκούνται τζιαι shιήζουνται ορισμένοι. Τζιαι όταν λαλώ "Κυπραίος" εννοώ τζιαι τους τουρκόφωνους τζιαι τους ελληνόφωνους. Επίσης, ότι απέναντι σε εγκυκλίους του αρχιεπισκόπου (αν θέλετε να τη δείτε έshιει την ο παρέας ο Στροβ στην τελευταίαν του ανάρτηση), που όζουν απαξίωσης τζιαι τρόμου απέναντι στην ιδιότηταν του Κυπραίου (που περιλαμβάνει τζιαι τη διάλεκτον φυσικά), ως απειλητικής στην καραπάsh ελληνικότηταν τους, μπορείς να αντιπαραβάλεις έτσι υλικόν, ανθρώπινον, φρέσκον τζιαι νεανικόν.
Ώσπου να στρωθείτε να το δείτε το ντοκυμαντέρ, stay cool and keep rocking!

4 σχόλια: