Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

"Περί μαλακίας ο λόγος - Πληροφορίες, μύθοι και αλήθειες για τον αυνανισμό"


Έshιει τζιαιρόν που "ξύνουμαι" να γράψω κάτι για τούτον το "πιπεράτον" θέμαν αλλά σήμερα έδωκα πάνω σε μιαν ανάρτηση που πραγματικά λαλεί τα ούλλα. Μπορείτε να την θκιαβάσετε με την ησυχία σας δαμέ.
Γενικά σε τούτον το site βρίσκω κατά καιρούς πολλά ενδιαφέροντα άρθρα/ αναρτήσεις τζιαι έχω τα χρησιμοποιήσει αρκετά τόσο δαμέσα όσον τζιαι στο facebook σε διάφορες συζητήσεις. Εν κάπως ακραίον εναντίον της θρησκείας για τα τωρινά μου γούστα αλλά εν φοβερά τεκμηριωμένον τζιαι νηφάλιον, σε αντίθεσην με αντίστοιχες πηγές τζιείνων που "πολεμά".

Επειδή άμα εννά θκιαβάσετε την ανάρτησην πραγματικά εν έshιει πολλά που μπορώ να προσθέσω εγώ, απομονώνω τρία έξοχα αποφθέγματα που γνωστούς αθρώπους για το θέμαν, όπως παρατίθενται τζιαι στο τέλος του άρθρου:

"Είπαν για τον αυνανισμό:

Μην υποτιμάς τον αυνανισμό. Είναι σεξ με ένα αγαπημένο πρόσωπο.
Γούντι Άλεν

Το καλό πράγμα με τον αυνανισμό είναι πως δεν χρειάζεται να ντυθείς γι' αυτόν.
Τρούμαν Καπότε

Τα πνευματικά καλλιεργημένα άτομα αυνανίζονται χωρίς ενδοιασμούς. Το κάνουν για λόγους υγείας, ησυχίας, προνοητικότητας και εξαιτίας της αξιοσημείωτης τελειότητας των αόρατων συντρόφων.
Π. Τζ. Ο'Ρουρκ"

Ώσπου να ξεπεράσουμεν τα κολλήματα μας για τον αυνανισμόν τζιαι άλλα θέματα, stay cool and keep rocking!

7 σχόλια:

  1. Τρία χρόνια χωρίς γκόμενα δαμέ. Αν δεν είχα την μαλακία, θα καμνα την ιστορία του Άουσβιτς να φαίνεται με μονόπρακτο για νήπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σου εφιστήσω την προσοχήν στο άρθρο φίλτατε εν Fallout αδερφέ, τζιαι ειδικά στο section "Είναι φυσικό να αυνανίζονται οι παντρεμένοι;". Όπου "παντρεμένοι" φυσικά μπορείς να αντικαταστήσεις με "καφκωμένοι" αν προτιμάς....

      Διαγραφή
  2. επερίμενα να θκιεβάσω pun intended μετά που το "ξύνουμαι":p
    ωραίο άρθρο κατά τ'άλλα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα αν δεν με "αφορούσεν" το θέμαν έθθα το εσυνάφερνα μαν...

      Διαγραφή
  3. "Ευτυχώς ο Θεός επρονόησεν να κάνει τα χέρια μας αρκετά μακριά".
    Νεράιδα.

    Επειδή ο αυνανισμός στους ανθρώπους εν αυτονόητο νομίζω άρα δεν έχω σχόλια.
    Έχω όμως απορία μιας και έχεις σκυλομπλογκ. Ο αυνανισμός στους σκύλους είναι υγιές; ( π.χ. να παίζει με ένα μπούλουκο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα Νεράϊδα μου, επειδή εμείς οι σκύλοι είμαστεν πολλά ερωτική φάρα, όπως θα καταλάβει όποιος δει ήνταλως κάμνει tο αρσενικόn άμα "νώσει" θηλυκόν σε "οίστρον", πρέπει κάπως να εκτονώνουμεν τούτον τον ερωτισμόν τζιαι στα ενδιάμεσα διαστήματα. Πουλούκκος εν διαθέσιμοw, πουλούκκον θα αξιοποιήσουμεν, αλλιώς ενδεχομένως να καταφύγουμεν στο πόδιν του "μάστρου"....
      Μάλιστα τούτον εν στοιχείον κοινόν τζιαι στα θκιό φύλα αν δεν κάμνω λάθος...

      Διαγραφή
  4. Προς το παρόν ο σκύλος μου που εν αρσενικός, χρησιμοποιεί το κρεβατάκι του. Ευτυχώς εν μακριά από τα πόδια μου ακόμα! Οκ, θα τον αφήσω το πλάσμαν να εκτονωθεί :-) Ειδικά τωρά που έχει μια σκύλα που μπορεί να είναι προ-γιαγιά του στη γειτονιά σε οίστρο.... επέλλανεν τέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή